Zveme vás na besedu o sebeřízeném vzdělávání

Zveme vás na besedu o sebeřízeném vzdělávání

Chcete se s námi potkat naživo a třeba si s námi i promluvit? Zajímá Vás, jak vypadá budova naší budoucí školy (zatím před úpravami)? Chcete se dozvědět více o sebeřízeném vzdělávání a jak funguje v praxi? Získat odpovědi na Vaše dotazy, očekávání a obavy?

Pak se na Vás těšíme na první z našich akcí – beseda o Svobodě učení (se) se bude konat 30/10/2023 od 17. hodin do cca 20:00 na adrese Národních hrdinů 73, Praha – Dolní Počernice.

A na koho se můžete těšit? Gabrielu a Urzu z jedné z prvních škol na cestě ke svobodě Ježek bez klece, kteří nás přijedou podpořit a popovídat si s Vámi, pomoci Vám ujasnit si Vaše očekávání a rozptýlit Vaše obavy (nebo také naopak 😀)

Během akce bude samozřejmě možnost setkat se i s námi, hlavními zakladatelkami DRAKA. Příležitost zeptat se nás na to, co Vás zajímá, ale i prohlédnout si prostory, ve kterých plánujeme školu mít.

Protože chápeme, že ne všichni mají hlídaní, v případě potřeby, vezměte děti s sebou. Bude připraven malý hrací koutek v sousední místnosti s dohledem, a pokud se nám zadaří vše zrealizovat, bude možné sledovat besedu i z hracího koutku😀.

Budeme se na Vás těšit.

Kačka, Martina a Lenka

Sdílejte příspěvek

Další příspěvky

Hledáme prostory

Momentálně se soustředíme na hledání budovy. Co tedy přesně hledáme? Může se jednat i o pronájem

Více »